Μπακογιάννη: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων.

Στο πατρικό σπίτι της οικογένειας Μητσοτάκη, στη Χαλέπα Χανίων, γιόρτασε την εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας η βουλευτής Χανίων, Ντόρα Μπακογιάννη, μαζί με την οικογένειά της, φίλους της οικογένειας Μητσοτάκη και πολίτες.
Μιλώντας στους δημοσιογράφους, η κ. Μπακογιάννη δήλωσε: «Σήμερα αυτό το ιστορικό σπίτι της Χαλέπας γιορτάζει. Και έχει κάθε λόγο για να γιορτάζει γιατί πραγματικά ο λαός εμπιστεύθηκε σήμερα τον Κυριάκο Μητσοτάκη και του έδωσε εντολή να υλοποιήσει το πρόγραμμά του. Μία μεγάλη νίκη, προσωπική επιτρέψτε μου να πω του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος γύρισε την Ελλάδα τρεις φορές, κατάφερε να πείσει τους Έλληνες πολίτες να του δώσουν την εμπιστοσύνη τους, την θετική τους ψήφο και αυτό για μένα έχει μεγάλη σημασία.
Σήμερα δεν υπάρχουν νικητές, δεν υπάρχουν ηττημένοι, νικητής είναι ο ελληνικός λαός γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων. Εμείς εδώ, στα Χανιά, στην Κρήτη, έχουμε κάθε λόγο να πανηγυρίζουμε διπλά. Η Κρήτη έχει τον τέταρτο Κρητικό πρωθυπουργό. Ο δικός μου ρόλος θα είναι αυτός που είπα και παραμονές των εκλογών. Ο ρόλος του μαχόμενου βουλευτή, του υποστηρικτή του κυβερνητικού εργου, του ανθρώπου που θα έχει κύριο μέλημά του να αντιμετωπίσει τα προβλήματα των Χανίων αλλά και ολόκληρης της Κρήτης».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Πηγή