Βόζενμπεργκ: Γιατί δεν ψήφισα Παπαδημούλη για αντιπρόεδρο της Ευρωβουλής

ΙΝΤΙΜΕ

Η Ελίζα Βόζενμπεργκ μέσω Twitter διευκρίνισε ότι δεν ψήφισε τον Δημήτρη Παπαδημούλη ως αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Ο κ. Παπαδημούλης εξελέγη από το 60,5% του συνόλου των ευρωβουλευτών, εκ των οποίων οι 150 ανήκουν σε κεντροδεξιές ευρωομάδες, όπως είναι το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα.
Παρόλο που η ψηφοφορία που διεξήχθη ήταν μυστική, λόγω του ότι οι ψήφοι «μαρτυρούν» ότι ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπερψηφίστηκε και από κεντροδεξιούς ευρωβουλευτές.
Απάντηση σε αυτά τα σενάρια δίνει η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Ελίζα Βόζεμπεργκ, η οποία μέσω του λογαριασμού της στο Twitter διευκρινίζει ότι η ίδια δεν τον ψήφισε, αλλά και ότι δεν υπήρχε σχετική «γραμμή».

Διευκρινίζω προς άρση κάθε παρεξήγησης. Ποτέ δεν αποφασίστηκε από την ομάδα Ευρωβουλευτων της ΝΔ η στήριξη του κ. Παπαδημουλη για την Αντιπροεδρία του Ε.Κ. Πρόκειται περί παραπληροφόρησης! Τέλεια κ παύλα!

— Eliza Vozemberg MEP (@vozemberg) 16 Ιουλίου 2019

Αν και ήμουν σαφής στην προηγούμενη ανάρτησή μου, δεν ψήφισα τον κύριο Παπαδημούλη. Συστηματικά και σκόπιμα προσβάλλει τη Νέα Δημοκρατία και την κυβέρνησή μας.

— Eliza Vozemberg MEP (@vozemberg) 16 Ιουλίου 2019


Πηγή