Οικοδόμοι Ηρακλείου: Καταγγέλλουν αποκλεισμό από το ψηφοδέλτιο

Ανακοίνωση της Δημοκρατικής Συνεργασίας Οικοδόμων Ν. Ηρακλείου

H Δημοκρατική Συνεργασία Οικοδόμων Ν. Ηρακλείου καταγγέλλει τη πρωτοφανή για τα συνδικαλιστικά δεδομένα του Νομού μας, απόφαση της ΔΑΣ – ΠΑΜΕ να αποκλείσει το ψηφοδέλτιο μας κατά τις αρχαιρεσίες της Εφορευτικής Επιτροπής στην χθεσινή εκλογοαπολογοστική Γενική Συνέλευση των Συναδέλφων μας.

Η παραπάνω ενέργεια αποκαλύπτει τον πανικό αλλά και την “Δημοκρατική” καταβολή των συνδικαλιστών του ΚΚΕ, που για άλλη μια φορά προχωρούν σε μια διασπαστική κίνηση θέτοντας με αυτό τον τρόπο εκτός εκατοντάδες συναδέλφους οικοδόμους.

Η παραπάνω πράξη χαρακτηρίζεται παράνομη, καταχρηστική και αντισυνταγματική.

Αντιλαμβανόμαστε τους φόβους της ΔΑΣ – ΠΑΜΕ για μία διάφανη και ξεκάθαρη εκλογική διαδικασία αλλά σίγουρα αυτό που κρύβεται από πίσω δεν πρόκειται να θαφτεί και δεν είναι άλλο από τα οικονομικά ζητήματα που καταγγέλθηκαν στην Γ.Σ από την παράταξη μας καταγγελίες στις οποίες ποτέ δεν πήραμε απάντηση.

Για άλλη μια φορά καλούμε την απερχόμενη Διοίκηση του κ. Γωνιανάκη να απολογηθεί πως ένα Σωματείο το οποίο στεγάζεται δωρεάν από το ΕΚΗ χωρίς έξοδα ρεύματος, νερού, και γενικά λειτουργικά έξοδα, παρέλαβε ταμείο 150.000€ και σε μία εποχή ανεργίας στο κλάδο μας, με μεροκάματα φτώχιας, παραδίδουν ταμείο 49.000€!!!

Η παράταξη μας καλεί τους συναδέλφους οικοδόμους στο Νομό να καταδικάσουν τις επερχόμενες εκλογές, όλες αυτές τις αντιδημοκρατικές πράξεις της ΔΑΣ – ΠΑΜΕ που μας γυρίζουν σε σκοτεινές περιόδους της Δημοκρατίας στης χώρας μας.