ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΙΟΥ: Τις προσέλαβαν ως καθαρίστριες και τις τοποθέτησαν ως… τηλεφωνήτριες

Όργιο ρουσφετιών καταγγέλουν εργαζόμενοι του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών.

Όπως μας καταγγέλουν παλιοί και γνωρίζοντες αρκετά καλά τις εσωτερικές διαδικασίες του Νοσοκομείου, το τελευταίο χρονικό διάστημα «μπάζουν κόσμο και από τα παράθυρα».

Με την τελευταία προκήρυξη ΣΟΧ2 Α/2018 προσελήφθησαν 122 άτομα κατηγορίας Υ.Ε. κλάδου Προσωπικού Καθαριότητας για να καλύψουν τον ευαίσθητο τομέα της καθαριότητας του νοσηλευτικού ιδρύματος. Και λέμε ευαίσθητο διότι θερίζουν οι θάνατοι από ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις στα νοσοκομεία.

Ομως σε κάποιους φαίνεται να μην «καίγεται καρφάκι» και βρήκαν τρόπο να βολέψουν «ημετέρους» και δια της πλαγίας να τοποθετήσουν άτομα σε άλλα πιο αναβαθμισμένα πόστα.

Άτομα τα οποία προσελήφθησαν σχετικά πρόσφατα μετακινήθηκαν σχεδόν άμεσα από την καθαριότητα στο τηλεφωνικό κέντρο του ΠΓΝΠ ως τηλεφωνήτριες (;) με αποτέλεσμα να λείπουν από τα πόστα τους.

Η εντολή για αυτές τις παράνομες μετακινήσεις δεν είναι ακόμα γνωστό αν δόθηκε «άνωθεν» ή αν υπήρξε ενδονοσοκομειακή «συννενόηση».

Οι «κακές οι γλώσσες» επιρρίπτουν ευθύνες στο τμήμα επιστασίας. Όπως και να χει το πράγμα η υπόθεση χρήζει περεταίρω διερεύνηση.

Τελευταία στο far-west γινόμαστε αποδέκτες ιστοριών γύρω από κάποιες υπηρεσίες του ΠΓΝΠ που αν επαληθευτούν σίγουρα θα χρειαστεί η παρέμβαση εισαγγελέα.

Πηγή