Η Εύη Βεργοπούλου υποψήφια Βουλευτής Νομού Ηλείας

Είμαι η Εύη Βεργοπούλου, γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Πύργο Ηλείας. Σπούδασα στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα της τοπικής ανάπτυξης  επιχειρήσεων και παράλληλα στον κλάδο της εκπαίδευσης στην ευρύτερη περιοχή του Πύργου και της Αμαλιάδας.

Συμμετέχω σε αυτές τις εκλογές :

  • Γιατί πιστεύω στην αξιοκρατία, τη διαφάνεια και τις ίσες ευκαιρίες για όλους.
  • Για να ακουστεί η φωνή του νέου και της νέας, που δεν ευθύνονται για την κρίση στη χώρας μας, όμως παρά την κατάρτιση και τη θέλησή τους , δεν τους δίνεται η ευκαιρία να αξιοποιηθούν.
  • Γιατί θέλω να διεκδικήσω ένα καλύτερο μέλλον για τον αγρότη της Ηλείας που θέλει να καινοτομήσει στον πρωτογενή τομέα , τον επαγγελματία που θέλει να εκσυγχρονίσει την επιχείρησή του, τον υπάλληλο που θέλει να αναγνωριστούν τα προσόντα του και να εξελίσσεται. Αυτούς που θέλουν να δουν τους κόπους τους να φέρουν καρπούς, όμως δεν έχουν τη στήριξη του κράτους.
  • Γιατί θέλω να δουλέψω για να αλλάξουμε πορεία, με κατεύθυνση την σταθερότητα και την ασφάλεια.

Είμαι πολιτικά ενεργή και παρούσα στη περιφέρεια της Ηλείας, η οποία έχει πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα και μπορεί να αποτελέσει πόλο ανάπτυξης.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 εκλέχθηκα Περιφερειακή σύμβουλος της Περιφερειακής Ενότητας, ενώ από το 2017 είμαι πρόεδρος του Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Ερυμάνθου με αποκλειστική αρμοδιότητα την υδροδότηση των Δήμων Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας. Το βάρος της διαχείρισης ενός τόσο μεγάλου έργου με σοβαρά οικονομικά και τεχνικά ζητήματα, έχοντας αναλάβει την ευθύνη του σπουδαιότερου αγαθό που οφείλει να παρέχει η πολιτεία, το Νερό, με δίδαξε να αντιμετωπίζω την πολιτική υπεύθυνα, αποτελεσματικά και αθόρυβα και στην πράξη ανιδιοτελώς. Το 2015 εκλέχθηκα μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και το 2019 μέλος της Κεντρικής επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής συμβάλλοντας στην αναγέννηση του προοδευτικού χώρου. Ήμουν υποψήφια της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στις εθνικές εκλογές του 2015.

Στόχος μου είναι να διανύσω μια διαδρομή προσφοράς και αξιοπρέπειας.

Σε αυτές τις εκλογές επιλέγεις τη φωνή σου.