Φώφη σε Κυριάκο για σημαιάκι ΠΑΣΟΚ: Δεν είναι σουβενίρ σεβάσου τι συμβολίζει

«Τα σύμβολα του ΠΑΣΟΚ δεν είναι σουβενίρ» δηλώνει η Φώφη Γεννηματά απευθυνόμενη στον Κυριάκο Μητσοτάκη αναφερόμενη σε ένα χιουμοριστικό περιστατικό που εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης του προέδρου της ΝΔ στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night show» στον ΑΝΤ1.
Πριν πραγματοποιήσει τη συνέντευξη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο πρόεδρος της ΝΔ βρέθηκε στις «Μύγες» προκειμένου να απαντήσει σε κάποιες γρήγορες ερωτήσεις που δεν είχαν σχέση με τα πολιτικά τεκταινόμενα.

Εκεί ο Φάνης Λαμπρόπουλος, ο Νικόλας Ράπτης και ο Θανάσης Πασάς υποδέχθηκαν τον πρόεδρο της ΝΔ φορώντας μπλουζάκια με τον πράσινο ήλιο, κρατώντας σημαιάκια του ΠΑΣΟΚ. Σε εκείνο το σημείο μάλιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης αστειευόμενος ζήτησε να του χαρίσουν ένα σημαιάκι προκειμένου να τη βάλει στο γραφείο του. Ωστόσο, φεύγοντας από τον ΑΝΤ1 ο πρόεδρος της ΝΔ το ξέχασε και μέσω του Τwitter, συνεχίζοντας με το ίδιο χιούμορ, προχώρησε σε μια ανάρτηση προς τους συντελεστές της εκπομπής λέγοντας: «Παιδιά ξέχασα να πάρω τη σημαία, μπορείτε να μου τη στείλετε; Πειραιώς 62, Μοσχάτο».

«Θέλω να πω στον κ. Μητσοτάκη, η σημαία & τα σύμβολα του ΠΑΣΟΚ δεν είναι σουβενίρ. Καλά κάνει & το ζητάει για το γραφείο του. Eπειδή το ξέχασε μπορώ να του το στείλω να το έχει. Ό,τι συμβολίζει η σημαία του ΠΑΣΟΚ πρέπει να το σέβεται γιατί θα το βρει απέναντί του» σχολίασε χαρακτηριστικά η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ επικαλούμενη δήλωσή της στο Open μέσω του λογαριασμού της στο Twitter.


Πηγή