Μητσοτάκης από Ηράκλειο: Ισχυρή εντολή για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο

Intime News/ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Κάλεσμα στους πολίτες που δεν ψήφισαν Νέα Δημοκρατία στις τελευταίες εκλογές να το πράξουν στις 7 Ιουλίου, για να της δώσουν την ευκαιρία να βγάλει τη χώρα από το σημερινό αδιέξοδο, απηύθυνε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα από το Ηράκλειο Κρήτης, όπου περιοδεύει.
Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι «η ελληνική κοινωνία δεν περιμένει άλλα ψέματα και ψεύτικες υποσχέσεις, αλλά τον λόγο της αλήθειας, την ελπίδα της αλήθειας. Και αυτήν την ελπίδα της αλήθειας – πρόσθεσε – μπορεί να προσφέρει σήμερα μόνο η Νέα Δημοκρατία».
Ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε την ανάγκη να δοθεί στη Νέα Δημοκρατία ισχυρή πολιτική εντολή στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές, προκειμένου να εφαρμόσει το κυβερνητικό της σχέδιο για μείωση των φόρων, προσέλκυση θέσεων εργασίας, καλή Παιδεία, Υγεία, έργα υποδομής, για ασφάλεια στις γειτονιές και για την αποκατάσταση της αξιοπρέπειας και του κύρους της χώρας στο εξωτερικό.
Μεταξύ άλλων ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε με εκπροσώπους Γυναικείων Σωματείων της Κρήτης, όπου τόνισε ότι η πολιτεία πρέπει να υποστηρίξει έμπρακτα το κύμα αλληλεγγύης που γεννήθηκε μέσα στην κρίση.
Ο κ. Μητσοτάκης έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο ζήτημα της ενδοοικογενειακής βίας.
«Στον σκοτεινό και συχνά σιωπηλό κόσμο της οικογενειακής βίας, πολύ συχνά τα στόματα είναι ερμητικά κλειστά και οι γυναίκες βιώνουν το δράμα μια συστηματικής κακοποίησης χωρίς να έχουν πού να στραφούν για να βρουν διέξοδο από αυτήν την τραγική κατάσταση την οποία βιώνουν», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης, και εξήρε το έργο των οργανώσεων που ασχολούνται ενεργά με το πρόβλημα αυτό: «Στο πρόσωπό σας, στο χαμόγελό σας και στην λάμψη των ματιών σας, βλέπω την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Και η παρουσία μου εδώ με κάνει πιο αισιόδοξο ότι μέσα από τη μιζέρια της Ελλάδος της κρίσης ξεπηδά και ανθίζει σιγά σιγά ο σπόρος μιας καλύτερης Ελλάδας».
Στις 8.00 το βράδυ ο πρόεδρος της Ν.Δ θα βρεθεί στο ενετικό λιμάνι του Ηρακλείου, όπου θα πραγματοποιήσει θεματική συζήτηση, κυρίως, με νέους Ηρακλειώτες.


Πηγή