Αλέξης Γεωργούλης: Δεν θα το παίξω σοβαρός και απόμακρος επειδή εκλέχτηκα

Το ίδιο εύθυμος και αισιόδοξος αναφέρει ότι θα παραμείνει ο ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης παρά την εκλογή του ως ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, μέσω ανάρτησής του στο Instagram.
Στην προσπάθειά του να εξηγήσει κάποιες προηγούμενες αναρτήσεις του από τις Βρυξέλλες που προσέλκυσαν το ενδιαφέρον αναφέρει ότι δεν θα αλλάξει με την εκλογή μου και δεν θα βάλει ένα σοβαροφανές προσωπείο για να το παίξει σπουδαίος και απόμακρος.
«Ελπίζω να καταφέρουμε να σας εκπροσωπήσουμε επάξια και τους 162.974 που μας ψηφίσατε και όσους δεν μας ψηφίσατε» τονίζει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μέσω του βίντεο.
Εξηγεί ότι μέχρι τις 2 Ιουλίου είναι περίοδος προσαρμογής για τους νέους ευρωβουλευτές «πράγμα που σημαίνει ότι μας δίνεται χρόνος να εγκλιματιστούμε, χρόνος για να γελάσουμε και να ξεκουραστούμε».
Στο τέλος του βίντεο ο Αλέξης Γεωργούλης αστειεύεται και λέει ότι «για τον καιρό θα τα πούμε μια άλλη φορά».
To κείμενο που συνοδεύει το βίντεο:
«Οι ηθοποιοί ως καλλιτέχνες έχουν την τάση να ανοίγουν τους ορίζοντές τους να παίρνουν τα ρίσκα τους και να ψάχνουν την αλήθεια τους. Το προτείνω και σε σας. Δε θα αλλάξω με την εκλογή μου δε θα βάλω ένα σοβαροφανές προσωπείο για να σας το παίξω σπουδαίος και απόμακρος. Το προσωπικό μου προφίλ στο Instagram θα παραμείνει το ίδιο καταδεκτικό, εύθυμο και φυσικά αισιόδοξο!»

View this post on Instagram

Οι ηθοποιοί ως καλλιτέχνες έχουν την τάση να ανοίγουν τους ορίζοντές τους να παίρνουν τα ρίσκα τους και να ψάχνουν την αλήθεια τους. Το προτείνω και σε σας. Δε θα αλλάξω με την εκλογή μου δε θα βάλω ένα σοβαροφανές προσωπείο για να σας το παίξω σπουδαίος και απόμακρος. Το προσωπικό μου προφίλ στο Instagram θα παραμείνει το ίδιο καταδεκτικό, εύθυμο και φυσικά αισιόδοξο! 😉👍🏼 #greece #brussels #europarliament #ilovemycountry #mep #alexisgeorgoulis

A post shared by Alexis Georgoulis (@alexis_georgoulis_) on


Πηγή