Μητσοτάκης: Η ΝΔ μπορεί να υπερασπιστεί τα εθνικά συμφέροντα- Όχι στα άκρα

Μήνυμα σε όσους ψήφισαν κόμματα της άκρας δεξιάς έστειλε από την Κάλυμνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης λέγοντας ότι δεν αποτελούν λύση, δεν βοηθούν την Ελλάδα και αντίθετα η παράταξη η οποία μπορεί να υπερασπιστεί τα εθνικά συμφέροντα της χώρας είναι η Νέα Δημοκρατία.
"Σημαντικό είναι σ αυτή τη μάχη που θα δώσουμε εν όψει των εθνικών εκλογών είναι να απομονώσουμε τα άκρα από οπού κι αν αυτά προέρχονται.", τόνισε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.
"Δεν μπορώ να μην επισημάνω το γεγονός,βλέποντας τα αποτελέσματα των εκλογών ότι 1000 συμπολίτες σας επέλεξαν δυο κόμματα τα οποία βρίσκονται στα άκρα του πολιτικού φάσματα προς τα δεξιά", παρατήρησε με αφορμή τα εκλογικά αποτελέσματα του νησιού.
"Πιστεύω ότι αυτό είναι κάτι που δεν τιμά την ιστορία αυτού του δημοκρατικού τόπου, εκτίμησε και πρόσθεσε "νομίζω ότι είναι τώρα μια ευκαιρία να στείλουμε εμείς τουλάχιστον ως Νέα δημοκρατία ένα μήνυμα ότι η υπερηφάνεια, ο υγιής πατριωτισμός, η εθνική συνεννόηση αλλά και η εθνική αυτοπεποίθηση που πρέπει να εκφράζεται στην αντιμετώπιση των εθνικών ζητημάτων περνάει μέσα από την μεγάλη παράταξη της οποίας ηγούμαι της Νέας Δημοκρατίας.


Πηγή