Βαρουφάκης προς Τσίπρα: Θα πιεις το πικρό ποτήρι της εξαπάτησης του λαού

φωτό INTIME

Σκληρή απάντηση στον πρωθυπουργό έδωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης, καθώς στην συνέντευξή του στην ΕΡΤ ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε τον πρώην υπουργό Οικονομικών ότι θα συνεργαζόταν με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, αλλά και με τη ΝΔ.
«Θα πιεί μέχρι τέλους το πικρό ποτήρι της άρνησης της πραγματικότητας και της εξαπάτησης του λαού αλλά και του εαυτού του» σχολιάζει το κόμμα του κ. Βαρουφάκη ΜέΡΑ25. «Ήρθε η ώρα για Ενήλικες στο Δωμάτιο» καταλήγει σκωπτικά η ανακοίνωση, χρησιμοποιώντας τον τίτλο της νέας ταινίας του Κώστα Γαβρά για την ελληνική κρίση.
Η ανακοίνωση του ΜέΡΑ25
«Ο πρωθυπουργός που εφάρμοσε πιστότερα τα Μνημόνια και είχε την πιο ανέφελη συνεργασία με την Τρόικα, βγήκε στην τηλεόραση να κατηγορήσει τον Γιάνη Βαρουφάκη ότι "θα συνεργαζόταν με τον Σόιμπλε" (αναπαράγοντας και το fake news για συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία).
»Αντί μιας ειλικρινούς μεταμέλειας και της αρχής μιας δύσκολης και μακράς πορείας προς την εξιλέωση, ο κ. Τσίπρας φαίνεται να αποφάσισε ότι θα πιεί μέχρι τέλους το πικρό ποτήρι της άρνησης της πραγματικότητας και της εξαπάτησης του λαού αλλά και του εαυτού του. Οι Έλληνες πολίτες αξίζουν κάτι καλύτερο. Ήρθε η ώρα για Ενήλικες στο Δωμάτιο».


Πηγή