Μητσοτάκης: Κατάπτυστη ανάρτηση από το επίσημο φερέφωνο της κυβέρνησης

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό, στο Twitter, αντέδρασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, σε «κατάπτυστη», όπως την αποκαλεί, ανάρτηση που προηγήθηκε στα social media, τονίζοντας ότι ανέμενε από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να αντιδράσει, κατά του «επίσημου φερέφωνου της κυβέρνησης».
Ο κ. Μητσοτάκης «φωτογραφίζει» γνωστό δημοσιογράφο, ενώ παραθέτει το σχόλιο του Ισραηλίτικου Συμβουλίου, το οποίο σχετίζεται με το θέμα που έχει δημιουργηθεί.
«Είδα από το πρωί την ανάρτηση του επίσημου φερέφωνου της κυβέρνησης που ταύτισε το πρόγραμμα της ΝΔ με την φράση "Arbeit macht frei" (Η εργασία απελευθερώνει) με την οποία υποδέχονταν οι ναζιστές τους Εβραίους στο Άουσβιτς», αναφέρει στηνανάρτησή του στο facebook ο κ. Μητσοτάκης και προσθέτει:
«Απέφυγα σκόπιμα να την σχολιάσω αναμένοντας από τον κ. Τσίπρα το αυτονόητο: Να την καταδικάσει. Δεν το έπραξε. Αναρτώ το σχόλιο του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου για την ανάρτηση του κ. Βαξεβάνη. Και επιφυλάσσομαι για τα περαιτέρω που με αφορούν».
Ο κ. Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στο twitter, δημοσιεύει τη σχετική ανακοίνωση του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος.

Απέφυγα να σχολιάσω την κατάπτυστη ανάρτηση του επίσημου φερέφωνου της κυβέρνησης, αναμένοντας από τον κ. Τσίπρα να την καταδικάσει. Δεν το έπραξε. Αναρτώ το σχόλιο του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου. Και επιφυλάσσομαι για τα περαιτέρω. https://t.co/HTUgLHlofr … pic.twitter.com/CSa9uZGkZ8

— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) May 13, 2019


Πηγή