Παπακώστα για Όρμπαν: Άργησε ο Μητσοτάκης, το είπα 1η ως πρόεδρος της ΝΟΕ

Την άποψη ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης άργησε να κινητοποιηθεί για την απομάκρυνση του κόμματος του ούγγρου πρωθυπουργού Βίκτορ Όρμπαν από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα εξέφρασε μέσω του ΣΚΑΪ η Κατερίνα Παπακώστα.
«Άργησε να το πει ο Μητσοτάκης για τον Όρμπαν, το είχα πριν από αυτόν ως πρόεδρος της Νέας Ελληνικής Ορμής» σημείωσε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη. «Μας προσβάλει όλους η ακραία ρητορική του Όρμπαν» σχολίασε, με την ιδιότητα και της πολιτικού που προέρχεται από την κεντροδεξιά.
Η Κατερίνα Παπακώστα επέμεινε επίσης ότι οι εθνικές εκλογές πρέπει να γίνουν τον Οκτώβριο, γιατί μια κυβέρνηση πρέπει να τελειώνει τη θητεία της για να αξιολογείται στο τέλος της. «Οι κυβερνήσεις ψηφίζονται για να ολοκληρώνουν το έργο τους».
Ζήτησε ακόμα οι ευρωεκλογές να απεμπλακούν τελείως από την αντιπαράθεση των δυο μεγάλων πόλων εξουσιών, αναφέροντας πως «η Ευρώπη χρειάζεται ανασύνταξη ο πολιτικός κόσμος πρέπει να παρουσιάζει προτάσεις, και η καλύτερη πρόταση να κερδίζει
Η υφυπουργός ανέφερε μάλιστα ότι «κανείς δεν μπορεί και πρέπει να είναι αυτοδύναμος» προσθέτοντας ότι η ΝΟΕ θα κατέλθει αυτόνομα στις εκλογές. «Δεν ομογενοποιούμεθα, στόχος μας είναι να βγάλουμε τη χώρα από τα δύσκολα» παρατήρησε. «Υπάρχει συγκυβέρνηση αύριο θα υπάρξει άλλη» ανέφερε δε. «Εγώ με το λαό πορεύομαι και συμπορεύομαι» τόνισε.


Πηγή