Η Νίκη Τζαβέλα και πάλι στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

Στελέχη με πείρα στα ευρωπαϊκά θέματα, την αυτοδιοίκηση, και το επιχειρείν, πολιτικούς που έχουν θητεύσει στη Βουλή και την Ευρωβουλή και ανθρώπους που έχουν διακριθεί στον τομέα τους ανακοίνωσε η ΝΔ.
Ανάμεσά τους η πολύπειρη και στην Ευρωβουλή, Λαμιώτισσα, Νίκη Τζαβέλλα. Η κ. Τζαβέλλα είναι άνθρωπος που την περίοδο 2009 – 2014, με τις εισηγήσεις της πέτυχε την ένταξη των κοιτασμάτων της Ανατολικής Μεσογείου στον Ευρωπαϊκό Ενεργειακό Χάρτη!
Επίσης αξίζει να αναφέρουμε ότι με εκθέσεις της που υπερψηφίστηκαν στην Ολομέλεια του Κοινοβουλίου, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αναγνώρισε και ενέκρινε την ελληνική και την κυπριακή ΑΟΖ ως ευρωπαϊκές.
Οι υπόλοιποι υποψήφιοι: ο πρώην ευρωβουλευτής Μανώλης Μαυρομμάτης, ο πρώην δήμαρχος και υφυπουργός Βασίλης Μιχαλολιάκος, η ηθοποιός Πέγκυ Σταθακοπούλου,, ο δήμαρχος Σάμου Μιχάλης Αγγελόπουλος, ο δικηγόρος Γιάννης Ανδρουλάκης, η φιλόλογος και στέλεχος του Μητρώου Τόνια Αράχωβα, ο επιχειρηματίας 'Αγης Βερούτης, το στέλεχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Νίκος Γιαννής, η οινοπαραγωγός Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου, ο σεισμολόγος, 'Ακης Τσελέντης και ο διευθύνων σύμβουλος της XRTC Business Consultants, Γιώργος Ξηραδάκης.


Πηγή