Γεννηματά σε Τσίπρα: Γίνεστε χορηγός της Χρυσής Αυγής

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Eφ’ όλης της ύλης επίθεση στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά κατά την ομιλία της στη Βουλή για την Κύρωση του Πρωτοκόλλου στη Συνθήκη του Βορείου Ατλαντικού για την Προσχώρηση της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας».

Σχολιάζοντας την αντιπαράθεση Τσίπρα- Καμμένου τόνισε: «Αποδειχθήκατε ακατάλληλος και επικίνδυνος. Και τώρα προσπαθείτε να αποτινάξετε το στίγμα της συνεργασίας με την ακροδεξιά».
Προσπαθείτε να γατζωθείτε με διεύρυνση στη δεξιά, με διακνίκια και γυρολόγους, δεν είναι τίποτα άλλο παρά βούτυρο στο ψωμί της ακροδεξιάς, είπε και πρόσθεσε «γίνεστε χορηγός της Χρυσής Αυγής».
Δε χωρά αμφιβολία πως ο Μαδούρο ήταν το πρότυπό σας» κατέληξε, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό πως στήνει νέο βρώμικο 89' σε βάρος της δημοκρατικής και προοδευτικής παράταξης.
Η κ. Γεννηματά επεσήμανε ότι το ΚΙΝΑΛ θα δεν θα κυρώσει το πρωτόκολλο κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι διατηρεί ζωντανή τη ρήτρα του αλυτρωτισμού.
Επεσήμανε ότι ο ελληνικός λαός δεν θα ξεχάσει την απαράδεκτη, όπως τη χαρακτήρισε τη Συμφωνία των Πρεσπών, καθώς αυτή δεν συμψηφίζεται με κανένα επίδομα.
Κάλεσε τον πρωθυπουργό να δώσει στη δημοσιότητα την επιστολή παραίτησης του Νίκου Κοτζιά.
Σχολιάζοντας την πρόσφατη συνάντηση με τον τούρκο πρόεδρο είπε «δεν διεκδικούμε τίποτα ούτε παραχωρούμε τίποτα. Όλα ρυθμίζοντια με τις συνθήκες και το διεθνές δίκαιο. Σε αυτή τη βάση θέλω να πιστεύω έγινε και η συζήτηση σας με τον κ. Ερντογάν.
«Δεν σας έχουμε καμία εμπιστοσύνης, κάθε φορά που εσείς διαπραγματεύεστε μονάχα νέα βάρη έρχονται στην πλάτη του ελληνικού λαού», είπε η Φώφη Γεννηματά καλώντας τον πρωθυπουργό να ορίσει σήμερα την ημερομηνία των εκλογών


Πηγή