ΔΗΣΥ: Η κυβέρνηση δεν μπορεί να πανηγυρίζει για τη έξοδο της στην κοινωνία

«Μετά το αποτυχημένο 1ο περιφερειακό Συνέδριο στην Κοζάνη, η κυβέρνηση σύσσωμη επί δύο μέρες έκανε προσπάθειες για να παρουσιάσει στους Στερεολλαδίτες πολίτες και στους παραγωγικούς φορείς το ανύπαρκτο επί της ουσίας 3ετές έργο της», υποστηρίζει, σε ανακοίνωσή της, η Δημοκρατική Συμπαράταξη αναφερόμενη στην πρόσφατη Συνδιάσκεψή της στην Λαμία.

Στην ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Συμπαράταξη δηλώνει ότι «σε μία αστυνομοκρατούμενη Λαμία με δρακόντεια μέτρα προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν την κινητοποίηση των ανέργων, των συνταξιούχων, των δημοτικών υπαλλήλων, των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ. Μπορεί η κυβέρνηση να πανηγυρίζει για την έξοδο στις αγορές αλλά δεν μπορεί να πανηγυρίζει για τη έξοδο της στην κοινωνία».

Επίσης, υποστηρίζει ότι «μέσα από την εικονική πραγματικότητα που ζει η κυβέρνηση αυτή  και στις επικοινωνιακές προσπάθειες της για την εσωτερική της κομματικής  επιβίωσης ,δεν μπόρεσε να πείσει και να εξηγήσει για την: καταστροφική αποβιομηχάνιση της περιοχής και της περιφέρειας, την αύξηση της ανεργίας σε μία περιφέρεια που ήδη βρίσκεται σε κοινοτική υποχρηματοδότηση, την αλλαγή της χρηματοδότησης της περιφέρειας, τη μείωση της γεωργικής παραγωγής και της τρομακτικής επιβάρυνσης των αγροτών με φόρους, την αύξηση των διοδίων όπου ενώ προεκλογικά οι υποψήφιοι βουλευτές των δύο κυβερνώντων παρατάξεων  ήταν πάνω στις μπάρες και την ανυπαρξία κεντρικού αναπτυξιακού μοντέλου για την περιφέρεια Στερεά Ελλάδας».

Τέλος, η ΔΗ.ΣΥ. εκτιμά ότι «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δυστυχώς δεν μπορεί να ξεπεράσει τα ψέματα που είπε, δεν μπορεί να  υπερβεί την ανικανότητα της ,δεν μπορεί να δρομολογήσει μία πορεία ανάπτυξης και επιχειρηματικότητας. Είναι ακατάλληλη…απλά! Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έκλεισαν τον κύκλο τους».