Χρυσοχοΐδης: Δουλεύει το σκουλήκι του μίσους!

«Ο δικός μας χώρος, το ΠΑΣΟΚ, έχει περάσει από πολλά βάσανα και περιπέτειες γιατί πήρε πάνω του όλη τη διαχείριση της κρίσης. Πουθενά στον κόσμο δεν διαλύθηκε ένα μεγάλο κόμμα λόγω της κρίσης» δήλωσε στην εκπομπή «Αντίμετρα» στο Ραδιόφωνο 24/7 ο  πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

«Στις άλλες χώρες που είχαν μνημόνια, οι πολιτικές δυνάμεις συνεννοήθηκαν. Εδώ, δεν λειτουργούν οι θεσμοί. Επικράτησε η δημαγωγία, οι ουτοπίες και οι βαρύτητες κατηγορίες για τους αντιπάλους. Μέχρι και για προδοσία ακούστηκε» συνέχισε.

Αναφερόμενος στις δηλώσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου για πολιτική τοποθέτηση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στο κέντρο και όχι στη κεντροαριστερά, είπε ότι ο χώρος του κέντρου έχει συνδεθεί με το ΠΑΣΟΚ. «Και οι ψηφοφόροι που πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ, ανήκουν στο κέντρο, όχι στην αριστερά. Ακόμη και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θέλει να οδηγήσει τη ΝΔ προς το κέντρο» σχολίασε.

Για την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές είπε ότι είναι ένα θετικό βήμα και σημείωσε ότι πρέπει να υπάρχει συνεννόηση και συνεργασία με τη διοίκηση: «Η κυβέρνηση, η σημερινή, η αυριανή, πρέπει να κινητοποιήσει τη διοίκηση, και όλες τις δυνάμεις ώστε να έρθουν αξιόλογες επενδύσεις που θα αναβαθμίσουν τη χώρα. Δυστυχώς, όμως, υπάρχει αποπροσανατολισμός. Δουλεύει το σκουλήκι του μίσους. Αυτοί ή εμείς. Όταν καλλιεργείς το μίσος δεν προχωράς μπροστά. Εμείς και με άλλες δυνάμεις της Ευρώπης πρέπει να πολεμήσουμε αυτό το σκουλήκι».