Συνάντηση Ποταμιού Αχαΐας με τον πρόεδρο του ΤΕΕ για το τρένο

Με τον πρόεδρο του ΤΕΕ Βασίλη Αϊβαλή, ξεκίνησαν οι επαφές και οι συζητήσεις των μελών του Ποταμιού Αχαΐας για το ζήτημα του τρένου. Ο κ. Αϊβαλής ενημέρωσε τόσο για τα τρία σχέδια που βρίσκονται στο «τραπέζι» των διαπραγματεύσεων, όσο και για τη θέση του ΤΕΕ πάνω στο ζήτημα, αλλά και την εν γένει στάση του οργάνου που εκπροσωπεί.

«Θέλω να σας ξεκαθαρίσω ότι η θέση του ΤΕΕ είναι δυναμική. Κάθε πρόταση που έρχεται είμαστε δεκτικοί στο να την αναλύσουμε και να τη μελετήσουμε», τόνισε εξαρχής ο κ. Αιβαλής, ο οποίος δέχτηκε πληθώρα ερωτήσεων από αρκετά μέλη του Ποταμιού, στον πάντοτε φιλόξενο χώρο του Πολύεδρου.

«Ως Ποτάμι Αχαΐας ευχαριστούμε θερμά το ΤΕΕ και ιδιαίτερα τον πρόεδρό του κ. Αϊβαλή για την διάθεσή του να μας ενημερώσει γι’ αυτό το φλέγον ζήτημα, που απασχολεί τους Πατρινούς δημότες, αποτελεί στόχο ανάπτυξης και πάγιο αίτημα της πόλης. Το Ποτάμι παρακολουθεί το ζήτημα στενά, έχοντας ως στόχο τη διαφύλαξη των συμφερόντων της Πάτρας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ερχόμενο διάστημα θα συνεχιστούν οι επαφές της επιτροπής για το τρένο του Ποταμιού Αχαΐας, με σχετικούς με το θέμα φορείς, ώστε σύντομα να παρουσιαστεί στο ευρύ κοινό η πρόταση του κινήματος.